Gelabah . Something Special

Assalamualaikum…

Gelabah

Kalau tak kerana saya dengar gosip kawan-kawan tentang Naim yang ambil cuti panjang untuk mendapatkan zaman bujangnya (a.k.a kahwin), takdelah saya nak gelabah dan tiba-tiba terpercaya berita yang tak sahih itu. Sebab takkan Naim tak beritahu saya atau Hairy (yang agak rapat) lebih awal klau dia nak kahwin kan…

Naim sebenarnya bercuti panjang sebab akan ke Mekah lagi, menunaikan Umrah buat kali kedua. Alhamdulillah, rezeki dia… Kali ini dia pergi dengan Ibu bapanya. Saya cuma minta dia doakan saya di sana nanti.

Something special

Untuk yang teristimewa (pembaca blog ini, Shi & Kisahnya), saya akan berikan cenderamata untuk anda kerana kesudian menjengah dan membaca blog saya. Sempena tujuh tahun usia blog ini, saya juga sediakan tujuh benda untuk anda.

Bagaimana untuk mendapatkannya? Senang je… Nanti, apabila saya buka ‘borang’ (InsyaAllah, Disember), isikan butiran seperti nama, no. telefon dan alamat. Kemudian e-mel kat saya (auto). Jangan risau, saya takkan reveal maklumat anda kepada pihak bank dan lain-lain yang kaitan. Maklumat itu hanya perlu untuk mengirim barang menggunakan Pos Laju kepada anda.

Nota: #7thingfor7year #shi&Kisahnya

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s