HATI SAYA RIANG RIA

Saya memandu pulang hari ini dengan riang ria di hati. Siap bernyanyi bagai… Lagu Diam-diam (Tilu), Ku Merindu (Ella dan Shah), lagu ntah apa-apa lagi. Semua lagu yang dimainkan di radio yang saya dengar tu, saya ikut.

At least saya dengar suara – biarpun cuma soalan atau jawapan dari soalan yang saya tanya. Dan terima balasan SMS yang hanya menjawab soalan SMS saya. Fuh, lega sekejap! Dah hujung-hujung tahun ni, saya kalau boleh tak nak ada sebarang masalah pun. Saya nak semua orang okey dan saya sendiri okey.

Dalam banyak-banyak hukuman yang saya terima dari kecil sampai besar (taklah banyak sangat, sebab saya tak nakal atau jahat), saya paling tidak suka ‘silent punishment‘. Ia benar-benar menyakitkan saya, macam ‘silent killer‘ untuk jiwa saya dan akhirnya ia akan jadi ‘silent cry‘ dalam hati saya.

Saya harap semuanya okey esok. Saya sayang semua, saya ulang berkali-kali agar saya lebih menghargai semua yang saya ada…

Jom dengar dan tengok video klip lagu kesukaan saya…

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s