SALAM CERIA

Seronok tengok sorang Akak saya ni, K.Ija. Nampak ceria sangat, katanya selepas kursus ESQ. Sempat juga ajak saya ke kursus tu… Saya pun tak sure sangat kursus apa tu, tapi nampak macam ramai yang suka dengan kursus ESQ ni. Insya-Allah macam yang saya janji dengan K.Ij – saya akan pergi nanti.

Thanks K.Ij sebab selalu jengok laman saya and thanks for the comment – yelah saya tak akan  letak benda yang sekadar paste je kat blog saya lagi…

Advertisements

One thought on “SALAM CERIA

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s