AMBOI 3X

Alhamdullillah… sejak guna streamyx di rumah, mudah sikit nak searching information selain nak melayari laman blog lain. Sampai jer saya di rumah, Ros minta bukan laman blog yang ‘hangat’ katanya – laman Azwan Ali.

Saya pun masuklah, saja nak tengok – nampak biasa je, tapi bila di baca… pehh! Itulah first laman blog yang saya tak paham benda yang diceritakan. Kadang2 saya masuk gak blog2 yang dalam bahasa omputihpaham jugaklah sesikit benda yang disiarkan. Tapi blog Azwan ni, serius.., memang tak paham! Dengan gaya tulisan yang ntahlah, dan penggunaan bahasa remaja muda mudi ni lagilah saya tak faham. Walaupun saya muda lagikan… tapi saya kureng paham bahasa dia…

Harapanlah blog tu akan saya kunjungi lagi – tak sesuai dengan jiwalah! Yalah saya jenis yang suka puji orang. Blog tu untuk tahu cerita orang kutuk orang.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s