SELAMAT DATANG KE TAIPING

Alhamdullillah, tiba juga saya di Taiping. Selepas tersangkut di Ipoh, masuk ke Taiping, pusing semula ke Taiping Utara – sampai akhirnya di Taiping Golf Resort Kemunting. Terima kasihlah kat Abg Kurus (Khalil) yang bantu saya cari jalan ke Taiping. Fuhh… masuk2 je Taiping Golf Resort Kemunting ni, wah kolam dia asyiq giler. Mujur tak de geng dan tak bawak baju yang cukup untuk terjun, kalau tak lama dah kolam tu jadi sasaran saya! Bilik? Comel dan smart giler – gaya moden. Now we know how their spend money (duit kerajaan). Sayangnya takda WIFI, so sekarang saya tulis dulu, post kemudian!

Teman sebilik Pn. Shahrulniza, PRO Bahagian Sekolah Teknik dah gerak gi lepak luar. I’m alone, malas nak kuar – penat dan letih drive tiga jam setengah tu… sakit pinggang den. Rasa cam lapar, tapi cam kenyang lagi walaupun tak makan apa dari pagi. Kenyang dengan RAJUK Boss… Janganlah marah, merajuk lama-lama, saya bukan sekadar rasa bersalah… ni dah sampai rasa berDOSA tau!

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s