TERKEJUT SIOT

Makan tengah hari ini agak mengejutkan. Encik Khair bertanya boss tentang ‘scoop’. Mana Encik Khair tahu? Takkanlah Encik Khair dah baca blog boss. Saya terkejut! Boss pun terkejut siot!

Setahu saya tak ada siapa yang tahu pasal blog tu melainkan… saya. Dan saya tak beritahu sesiapa pun! Melainkan…? Saya pernah siarkan gambar halaman utama blog boss dalam post saya minggu lalu. Tapi takkan Encik Khair nak baca blog saya. Saya pun tak hebohkan kewujudan laman blog saya ini… cuma teman-teman terdekat je yang menjengah! Itupun sekali sekala…

Alamak boss…! Sowylah. I tak tau macamna Big Boss buleh tau. I tak citer ngan dier pun…

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s